Afstemming

Zit je met vragen over je kind of over jezelf?

Zit jij of je kind niet lekker in zijn vel?

Of wil je gewoon weten hoe het met je kind gaat?

Middels een afstemming maak ik op zielsniveau contact met kinderen of volwassenen. Deze methode heb ik mogen leren van Diana van Beaumont.
Het is prachtig om te ervaren dat ik via deze weg mensen van 0-100 kan helpen om weer in hun kracht terug te komen, zodat ze weer rust en geluk ervaren.
Ik ga telepathisch in gesprek met jou of je kind. We hoeven niet bij elkaar aanwezig te zijn, het gebeurt allemaal in de energie. Zo is er dan ook geen belasting voor jou of je kind.

Voorbeeldvragen kunnen zijn:

  • onrustig of slecht slapen
  • veel huilen
  • boosheid
  • bedplassen
  • slecht eten
  • angsten
  • onrust
  • etc…

Voor wie:
Voor iedereen die gehoord wil worden van baby tot volwassene.

Hoe werkt het:
Je stuurt mij een mail met de vraag voor een afstemming. dekriebelboom@gmail.com
Je krijgt van mij een mail terug met een begeleidend schrijven. Als je hiermee akkoord gaat maak je het bedrag over.
Je stuurt mij een mail met de vragen waar je tegen aan loopt en een recente foto van de persoon waar het om gaat. (persoon dient er alleen op te staan)

Als je betaling binnen is krijg je binnen 2 weken de afstemming in je mail.
Ouders vragen een afstemming aan voor hun kind. Als je kind ouder is dan 10 jaar vraag je toestemming aan je kind. Zo kun je ook samen de afstemming bespreken.
Ik ga telepathisch in gesprek met jou of je kind. We hoeven niet bij elkaar aanwezig te zijn, het gebeurt allemaal in de energie. Dit gesprek schrijf ik helemaal uit en krijg je via je mail.

Alles kan en mag gezegd worden in een afstemming. Het kind of volwassene in de afstemming bepaalt waar het over wil praten en wat hij of zij belangrijk vindt. Het kan dus zijn dat er niet op alle vragen antwoord komt.
Ik ben de schakel tussen jou en je kind.
In een afstemming komen ook vaak handvaten voor de omgeving. Ga hiermee aan de slag, dit kost tijd en inzet. Neem dan ook de tijd en rust om alles op je in te laten werken.
Soms komen er in een afstemming auralifters of entiteiten voor, deze horen we aan en indien nodig brengen we ze naar het licht.

Het kan ook zijn dat we terug gaan naar een vorig leven omdat daar nog iets opgeruimd moet worden. Ik ben geen dokter, ik genees geen aandoeningen of ziektes, ik maak alleen contact om e.e.a. helder te krijgen.

Kosten: € 75,- euro per afstemming