Peuteryoga

Ben je een peuter van ongeveer 2 tot 4 jaar? Kom dan gezellig met jouw papa of mama, (opa of oma mag natuurlijk ook) naar de peuteryoga. Je papa, mama opa of oma hoeven geen ervaring met yoga te hebben, ze gaan mee op ontdekking en doen de oefeningen mee zodat jij wordt uitgedaagd. Je maakt dan op een speelse manier kennis met yoga in je eigen belevingswereld van bijvoorbeeld: kabouters, de boerderij, het strand etc…

Als peuter vind je het leuk om actief bezig te zijn, maar heb je ook behoefte aan ontspanning, zodat je goed in contact komt met jezelf en je eigen ik kan ontdekken…..
We doen: grondingsoefeningen, ontspannende- en inspannende yogaoefeningen, ademhalingsoefeningen, activiteiten om de zintuigen te stimuleren en ontspannende massageoefeningen. Daarnaast is er ruimte voor spelletjes en liedjes. Naast de voordelen van het bevorderen van motorische vaardigheden, een goede lichaamshouding, bewustwording van je eigen lichaam en ademhaling, gaat het vooral om het plezier, het ontdekken en ervaren.

Heb je interesse mail of bel gerust. Bij voldoende aanmeldingen start er een nieuwe cursus van 5 lessen.  Locatie: Nederweert.

Deze lessen kosten € 60,-.

Heb je interesse of vragen bel of mail gerust; dekriebelboom@gmail.com of 06-25368817