Over mij

Welkom, wat leuk dat je er bent. Mijn naam is Yvonne.
Ik ben getrouwd met een lieve, gevoelige sjamaan, en samen hebben we twee geweldige dochters. Jaren heb ik met veel plezier in het basisonderwijs gewerkt. Ik vind het een uitdaging en ook erg bijzonder om een stukje bij te mogen dragen aan de ontwikkeling van een kind en om samen met het kind te leren.
De laatste jaren ben ik mijn horizon gaan verbreden en begeleid ik nu ook graag volwassenen .

Als kind voelde ik mij al anders. Ik begreep de wereld om mij heen niet helemaal. Hoe mensen met elkaar omgingen of zelfs pijn deden voelde voor mij zo verdrietig. Vaak zocht ik de dingen bij mijzelf. Deed ik het dan wel goed? Paste mij aan aan mijn omgeving maar dit voelde vaak niet goed. Toen ik op aarde kwam had ik gehoopt dat de wereld anders zou zijn. Diep van binnen voelde ik liefde, zachtheid en verbinding met de mensen om mij heen. Ook voelde ik diep van binnen nog steeds de verbinding met mijn engelen en gidsen. Toen mijn twee lieve meiden op mijn pad kwamen voelde ik dat zij mijn spiegel waren. Zij konden dingen doen of zeggen zodat ik voelde dat ze gelijk hadden. Zij en ook andere kinderen om mij heen leven in een totale andere liefdevolle wereld in volle verbinding met de dieren en de natuur. Hun ware zijn is liefde met zo’n immens hoge trilling en wijsheid daar kan ik nog veel van leren. Door alle mooie opleidingen die ik gevolgd heb en mijn eigen pad wat ik bewandel begeleid ik momenteel veel mooie zielen om hun ware zijn weer terug te vinden.

In oktober 2016 heb ik de opleiding Mediumschap & Trance Healing en Paramedisch Mediumschap bij Jaco Elken gedaan. Weer een mooie aanvulling op mijn eigen “zijn”. Alles past zo mooi in elkaar en ik kom zelf zo dicht bij mijn kern en dat geeft mij veel innerlijke kracht en rust.

In 2018 heb ik bij Sabaaydi massageopleidingen de cursus intuïtieve massage, chakramassage en kindermassage mogen leren. Zo dankbaar dat dit op mijn pad kwam en ook weer een mooie aanvulling geeft in mijn praktijk.

Het geven van een massage, coachsessie, luisterkind afstemming, yogales aan kinderen of een cursus of training geeft mij een goed gevoel en ik word er blij van!! En er is niets mooier dan de sprankels in iemand zijn ogen weer te zien…zodat deze persoon vanuit zijn eigen innerlijke kracht en vanuit zijn hart kan leven….!

Eigenzinnig, sprankelend, respectvol, rustig en vanuit de kern voelend maar ook buiten de gebaande paden.
Met een gezonde dosis energie en enthousiasme wil ik je met trots welkom heten!