Kinderyoga

Met kinderyoga ga je op een speelse manier op ontdekkingstocht om jezelf beter te leren kennen……………je ervaart dat het fijn en veilig is om jezelf te zijn!

Kinderyoga bevordert je zelfvertrouwen, lichaamsbewustzijn, concentratie, expressie, en je leert je eigen grenzen kennen. Door middel van inspanning en ontspanning raak je energie kwijt, of je krijgt juist energie en wordt je sterk en soepel.

Elke les gaan we een nieuw avontuur beleven in een ander thema zoals b.v. over seizoenen, dieren, vakantie etc… dit doen we  in een combinatie van o.a.
Grondingsoefeningen
Yogahoudingen
Braingym oefeningen
Rots & water oefeningen
Ontspannings- en visualisatieoefeningen
Ademhalingsoefeningen
Massage
Tekenen
kringgesprekken

In de les werk je individueel of met elkaar. wie ben ik? wat wil ik? hoe maak ik contact met de ander? hoe bescherm ik mijzelf? hoe ziet de ander mij? etc…

Hierdoor leer je te vertrouwen op jezelf en de ander, zelf betrouwbaar te zijn en ervaar je het plezier van samenspel.
Tijdens de yogales ben je goed zoals je bent. Het gaat niet om een prestatie, alles is goed!

Heb je interesse om je eigen sprankels weer te (her)-ontdekken, mail of bel gerust.
“Sta in je Kracht!” voor kinderen tussen 7 en 12 jaar Dit is een mix van yoga, rots & Watertraining en braingym. Afgestemd op wat er nodig is kan dit ook 1 op 1 aangeboden worden. 

Ben je tussen de 12 en 16 jaar en heb je ook behoefte aan rust, inzichten om dicht bij jezelf te blijven neem contact op dan stel ik een klein groepje samen of ga ik 1 op 1 met je aan de slag. 

Deze lessen kunnen ook als naschools arrangement geven worden, of ingepast binnen het onderwijs. Voor meer informatie neem contact op.